Foarfece de gradina Hecht 6022

Cod produs: 13585
Producător: Hecht
0
Descriere scurtă
DescriereMașina de tuns gard viu fără fir HECHT 6022 este un mare ajutor în întreținerea gardurilor vii și a arborilor ornamentali. Datorită alimentării cu baterie, niciun cablu nu vă limitează atunci când lucrați, așa c...
Citește mai departe...
Specificații
Garanție - 12 luni
Greutate (kg) - 2.1 kg
Grosime de tăiere - 15 mm
Lungimea lamei - 51 cm
Producator - Hecht
Setul de livrare - fără baterie și încarcator
Tensiune acumulator - 20 W
Timpul de lucru - 50 min
Tip - mașina de tuns gard viu
Tip acumulator - Li-Ion
Vezi tot
Verificați stocul
3.250 MDL

Descriere

Mașina de tuns gard viu fără fir HECHT 6022 este un mare ajutor în întreținerea gardurilor vii și a arborilor ornamentali. Datorită alimentării cu baterie, niciun cablu nu vă limitează atunci când lucrați, așa cum este cazul mașinilor electrice și, în același timp, este relativ silențios și fără emisii în comparație cu utilizarea unui motor cu ardere internă.

Greutatea mașinii de tuns gard viu fără baterie este de 3 kg. Cu o baterie Li-ion cu o tensiune de 20V și o capacitate de 2 Ah, timpul maxim de funcționare al mașinii este de 50 de minute.

Programul de baterii HECHT 1278 vă garantează compatibilitatea deplină a bateriei cu toate produsele din acest program. Prin urmare, nu trebuie să cumpărați și să întrețineți mai multe tipuri diferite de baterii. Pentru toate produsele HECHT 1278, aveți nevoie doar de unul. În acest fel, veți profita la maximum de baterie pe toată durata de viață și veți economisi, de asemenea, o parte substanțială din costul achiziționării mai multor baterii diferite.

Timp maxim de funcționare fără sarcină cu baterie de 2 Ah: 65 min.

Avantajul bateriilor moderne cu litiu este densitatea lor mare de energie. În comparație cu tipurile mai vechi de baterii, acestea excelează prin urmare în capacitatea mare, cu greutate și dimensiuni mai mici. Prin urmare, o baterie cu litiu mică și ușoară poate alimenta motorul atâta timp cât o baterie cu plumb care este de câteva ori mai mare și mai grea.

Tipul bateriei: Li-Ion

Motor: electric 20V

Turația motorului: 1300 rpm



Caracteristici generale
Garanție 12 luni
Greutate (kg) 2.1 kg
Grosime de tăiere 15 mm
Lungimea lamei 51 cm
Producator Hecht
Setul de livrare fără baterie și încarcator
Tensiune acumulator 20 W
Timpul de lucru 50 min
Tip mașina de tuns gard viu
Tip acumulator Li-Ion
Tipul de cuțit bilateral
Spune-ţi opinia
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!